Sea Crop

een andere handelsnaam is Immutines.

 

Sea Crop / Immutines™ is geconcentreerd zeewater met zeer weinig natrium en alle levende micro-organismen die in de zee voorkomen. Het is een bron van positief bacterieel leven. Het is bovendien rijk aan magnesium, een element dat 370 functies aanstuurt in het lichaam en bevat fulvinezuur.

Geschat wordt dat fulvinezuur uit meer dan 50.000 verschillende organische verbindingen bestaat. Vanwege deze complexiteit, zijn niet alle componenten bekend. Sea-Crop draagt bij aan honderden enzymatische processen die de pens fermentatie ten goede beïnvloeden.

Een liter Sea-Crop™ bevat circa 130 gram aan fytoplankton en bacteriën gebonden micro-elementen, die in tegenstelling tot aan zouten of sulfaten gebonden mineralen, direct voor 100 % worden opgenomen. Het is tevens een probiotica is voor mens en dier.

Het bijvoeren van macro elementen of zouten heeft alleen zin als de micro-elementen in

opneembare vorm gegeven worden.

De combinatie van ImpactPoeder en Sea Crop neutraliseert de aanwezige toxines en vult deficiënties van mineralen aan. Verlaagde weerstand met ontstekingen, onvruchtbaarheid, slechte pens werking en inefficiënt gebruik van voer, verdwijnt snel. De combinatie zorgt voor een efficiënte stofwisseling in de pens. Dit leidt aantoonbaar tot minder gebruik van voer.   

Het rapport; “het effect van ImpactPoeder en Sea Crop “ samenvattend kunnen we stellen dat als ImpactPoeder in de juist dosering, in combinatie met Sea Crop en een goed rantsoen worden verstrekt, de kwaliteit van de rectale mest als ook die van de melk sterk verbeterd. lees het hele rapport: het effect van ImpactPoeder en Sea Crop

Sea Crop bevat 89 meetbare mineralen. lees de analyse van Sea Crop

Sea Crop is voor mens en dier een mineralen mengsel dat voor 100 % wordt opgenomen door het lichaam. lees het hele rapport: Sea Crop / Immutines NL human

Voor uitgebreide informatie: lees Immutines / Sea Crop:  “met genoeg tijd eindigt alles wat oplosbaar is uiteindelijk in de zee”

Dit levende zeewater (Sea Crop) samen met ImpactPoeder verstrekt geeft een optimale persfermentatie. Lees folder Werk aan weerbaarheid, of onderstaande uitstreksel.

De pens fermentatie met behulp van ImpactPoeder en Sea Crop:

De pens is de eerste van de voormagen bij herkauwers. Hier ondergaat het opgenomen voer (ruwe celstof) een voorvertering door micro-organismen die in de pens leven. Het voer wordt hierbij gefermenteerd. Een groot deel van het voer voor herkauwers bestaat uit vezelrijk materiaal (zoals cellulose van gras). Dieren, ook herkauwers, kunnen deze vezels niet zelf verteren. Bij een goede pens fermentatie zetten de micro-organismen de voedingsvezels om in stoffen die herkauwers wel zelf kunnen verteren. Bovendien kunnen (voor andere dieren nutteloze) stikstofhoudende verbinding als ureum gerecycled worden om nieuwe aminozuren op te bouwen.

De micro-organismen die het voer voor-verteren zijn bacteriën, protozoa (eencellige diertjes zoals pantoffeldiertjes) en schimmels. Het bijzondere van deze micro-organismen is dat zij kunnen leven in een zogenaamde anaerobe (zuurstofarme) omgeving. Bij deze anaerobe vertering ontstaan vetzuren met een korte keten, zoals azijnzuur, boterzuur, propionzuur. De bacteriën en protozoa bestaan uit eiwitten en nucleïnezuren. Deze vetzuren en de eiwitten in micro-organismen zijn voedingstoffen voor de herkauwer.

Het bovenstaande komt uit: Wikipedia, de vrije encyclopedie.